Nyugi van, töltöm az oldalt...

Büszkeség fal

Csak teljesen a móka kedvéért, na meg azért, mert büszkék is vagyunk ám rá: összeszedtük, hogy eddig kik nyúltak tőlünk!

No, ne legyen félreértés, mi is nyúlunk ám ezerrel, de az esetek többségében kicsit hozzáteszünk a képhez, de legalábbis nem szedjük le mások vízjelét. Inkább megkeressük az eredetit. Vannak viszont olyan elemek a képeken, amiből mi egyből tudjuk, hogy ha tőlünk van tovább nyúlva. Ilyen pl. a betűtípus, ami egy szupertitkos nagyon különleges betűtípus (na jó, annyira nem, de egyáltalán nem átlagos :)).

Tehát akkor következzenek, akik miatt büszkék vagyunk a teljesítményünkre, akik már nyúltak tőlünk:

– Subba (pl.: Subba változat NYÚLTAM változat)

– NemKutya – na ők aztán szeretik a mi tartalmainkat, sajnálom, hogy olyan sok munkát ad a vízjelezések leszedése :) (pl.: NemkutyaNYÚLTAM változat)

– 6perc – ők se sokat agyalnak, viszik még a poszt leírását is szó szerint (pl.: 6percNYÚLTAM változat)

Figyelem! A lista – úgy tűnik – folyamatosan bővül. Ha más nem, legalább a humor blogok szerkesztőinek bekerültünk a figyelmébe :)

ps: fontos kiemelni, hogy mi is nyúlunk, de mi ezt nyíltan vállaljuk is, valamint szó szerint semmit nem lopunk el. Igyekszünk megkeresni a kép eredetijét, kicsit utána is nézni, nem pedig ctrl+c ctrl+v ész nélkül :)

Népszerű:

[google_top_content pageviews=5 number=10 showhome=no time=2628000 timeval=2]

 

Email küldése
X