Bréking: a Csillámfaszláma is kiáll Bol-Dog mellett!

csillamfaszlama-es-boldog

Az utóbbi napok botránya mellett már a Csillámfaszláma sem mehetett el szó nélkül. Most az ő közleményét olvashatjátok:

Barátaim! Én, mint anyátlan-apátlan árva csillámlény mélységesen fel vagyok háborodva azon az eljáráson, ahogyan Bol-Doggal, a horrorpulival elbántak. Én is ismerem azt az érzést, amikor az ember lába alól hirtelen kihúzzák a talajt, és csillámokat lát mindenhol. Én is megjártam a poklok poklát: állandó üldöztetés a másságom miatt, rémhírterjesztés a táplálkozásom miatt, hátrányos megkülönböztetés a lényem miatt hogy az adóhivatali és bírósági eljárásokról ne is beszéljek. Engem is jó szándékkal teremtett meg a csillámisten, mégis sok ideig kénytelen voltam bujkálni és elrejteni a valós énemet. De rájöttem, hogy csak úgy élhet az ember boldog és teljes életet, ha felvállalja magát és így mások is elfogadják olyannak, amilyen.

Maximálisan együtt érzek Bol-Doggal, akit szintén a külseje alapján ítéltek meg elsőre és akit emiatt szörnyű megaláztatásoknak tettek ki. Majd miután így elbántak vele, kidobták mint egy használt papírzsepit. Pedig sokan nem ismerik, milyen is ő valójában.

Nos, én tegnap felkerestem őt: egy kiszáradt platánfa kérge alatt búslakodott. Mondtam neki: gyere Bol-Dog, meghívlak egy sörre és egy pálinkára, beszélgessünk. Az este többi részére nem emlékszem, de most eléggé fáj a fejem. Egy viszont biztos: Bol-Dog nagyon jó ivócimbora és egy igazi érző szívű horrorpuli, aki nem érdemli meg ezeket a megaláztatásokat.

Ezennel bejelentem az egész csillámtársadalom nevében: teljes mellszélességgel kiállunk Bol-Dog, a horrorpuli mellett!!!!

NYÁÁÁÁÁH, én beszéltem.

Egyúttal mindenkit arra biztatunk, aki érez még magában egy kis emberséget, hogy csatlakozzon a 100 millióan Bol-Dog-ért, a horrorpuliért csoporthoz, ahol Bol-Dog szomorú mindennapjait követhetitek.

Email küldése
X