selfie-baleset

Nézzünk szembe a tényekkel: az emberek szeretnek hülyeségeket csinálni. Még a legintelligensebbek sem immunisak a hülyeségre. Szóval van egy rakat ember, aki azt hiszi, hogy jó ötlet hogy magát veszélyesebbnél veszélyesebb szituációkba hajszolja csakis azért, hogy egy szelfit csináljon.

selfie-idiot3

Szelfizz vezetés közben, tuti a baleset

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy idén eddig 12-en haltak meg önfotózás közben. Csak példaként ott van a faszi Spanyolországból, aki egy bikával akart közös képet, vagy a két orosz srác, akik egy gránáttal pózoltak. De ott van az a nő is, aki fegyvert a fejéhez tartva pózolt. Persze fejbe is lőtte magát.

selfie-idiot1

Pózolj robogó vonat előtt és pisztollyal…

És ezek csak a halálos esetek, a túléléssel végződő baleseteknek se szeri se száma. Az emberi idiotizmus csúcsra jár.

Hogy még jobban érzékeltessük, hogy mekkora gáz ez, nézzük meg, hány ember halt meg tavaly cápatámadásban. Na, tippelj! Összesen 8 halálos áldozat volt. Tehát másfélszer annyian haltak meg szelfizés közben, mint cápatámadásban. Persze ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy a szelfi sokkal veszélyesebb, mint a cápa, csupán csak azt, hogy ezeket a haláleseteket az emberek saját maguknak okozzák. Mindenféle racionális ok nélkül. A cápa eddig is itt volt, ezután is itt lesz, de a szelfit magának okozta az ember.

selfie-idiot2

Egy repülőbaleset után mi sem jobb, mint egy túlélő szelfi

És akkor tessék, egy példa videó, amin tökéletesen látszik, mekkora idióták is azok, akik azt hiszik, hogy megéri egy jó fotó kedvéért szelfizni. Pffff….

 

Osszad bátran!

Meg szóljál hozzá...

Szerintem ezeket is látnod kell!

Email küldése
X