Kölcsönposzt: a reggeli pisilés nehézségei

reggeli-pisi

A fiúk sokszor kapnak meggondolatlan kijelentéseket lányoktól. Hogy a férfiaknak könnyű, ezért és azért sokkal másabb a helyzetük.

Nagy gond szokott lenni a mellékhelyiség használata, egyáltalán a dologvégzés milyensége, főleg női szemmel. Egyrészt jogos a felvetés. Ha arra gondolunk, hogy egy körbe fosott toitoiba egy átmulatott fesztiválon nem biztos, hogy fintorgás nélkül robban be egy teli húgyhólyagtól remegő leányzó. A kunkori szőrszálaktól és reggeli vizelettől áztatott deszkára kétlem, hogy bárki is leteszi a hátsóját. Na de álljunk csak meg hölgyeim, nem csak úgy van, hogy mi csak megállunk akárhol és adjad neki.

A férfiaknak legalább annyira nehéz dolguk van, mint a nőknek, és ezt most pár eseten keresztül igazoljuk.

1. A normális eset, ami egy alvás utáni szottyadt makk esetében sem ritka, és amiért hálát adunk.9-way-that-guys-pee-01

 

2. Idegen helyen, egyéjszakás kaland helyszínén nem biztos, hogy jó ötlet a vízbe irányítani a löveget. Azonban csésze falára célozni félig még álmosan sem hiszem, hogy tanácsos. Zajos, de ha kell, hát kell.

9-way-that-guys-pee-02

 

3. Az ‘Y’ elágazás tipikus esete. A legjobb az, amikor egyik sugár sem talál célt. 

9-way-that-guys-pee-03

 

4. “Az utolsó lövés” – A maximalisták a végén mindig megtolják. Nagy sunggal bizony szó szerint túllőhetünk a célon.

9-way-that-guys-pee-04

 

5. A nyitva maradt WC ajtó tipikus esete. Jobb esetben egy macska dörgölődik alig érezhetően hozzánk, rosszabb esetben egy elemében lévő vizsla dönt le lábunkról. Talán utóbbi a kínosabb.

9-way-that-guys-pee-05

 

6. A túl erősen tolt vizelet bizony hajlamos dudaszóval érkezni. Panelban egy merész reccsenésre többen felriadhatnak. Főleg akkor óvatosan, ha első randira készülve a leányzó már az ajtóban vár.

9-way-that-guys-pee-06

 

7. A legszebb erotikus álmunkból felkelve biztosabb, ha ülve helyezkedünk, mert senki nem akar plafonig hugyozni.

9-way-that-guys-pee-07

 

8. Ha célt tévesztünk, annyi. Ha szerencsénk van, akkor nem a csajunk plüss papucsát locsoltuk össze a saját lábunkon. Ha lehet, ne óvatoskodj.

9-way-that-guys-pee-08

 

9. A legek lege, a legeslegrosszabb eset. Az előbbi 7 eset kombinációja. Ez tornádó esetében is minimum F5-ös kategória. Ha van kutya a lakásban, ne ess pánikba, fogd rá a kis dögre!

9-way-that-guys-pee-09

 

Szóval lányok, akkor kiknek is rosszabb?

Az eredeti bejegyzést a 10/10 – az online talponálló oldalán találtuk! Köszike ;)

10per10

Email küldése
X